Algemene voorwaarden

Als het aanbouwdeel niet voor het beoogde doel worden gebruikt, kunnen we geen garantie bieden. Zo is een sorteergrijper geen sloop- of graafgereedschap en is een licht gereedschap niet geschikt voor een zware machine. Ook vervalt de garantie indien het werktuig niet of slecht is onderhouden, met name het smeren van bewegende delen en nastellen van bouten. Slijtage aan messen en bussen valt buiten de garantie.

Aanbouwdeel koppelingen

Bij grondverzet-minigraver wordt de CW-koppeling gezien als standaard. Deze wordt namelijk veel gebruikt om aanbouwdelen te koppelen aan minigravers. Voor meer informatie wat betreft de koppelingen zie CW-koppeling.

Prijzen

De prijzen zoals vermeld op de website zijn excl. BTW. Uw gekochte producten zijn op te halen of kunnen worden verzonden. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van afmeting en de locatie van uw regio.

Aanbouwdeel niet in catalogus?

Zoekt u een aanbouwdeel wat niet in de catalogus staat? Neem dan contact met ons op! Onze engineers zijn beschikbaar om uw wens te realiseren tegen een aantrekkelijke prijs.

Vragen?
Stuur een appje!