Aanbouwdelen voor uw VOLVO Minigraver

Grondverzet minigraver verkoopt de onderdelen voor uw minigraver van het merk Volvo in Riethoven vlakbij Eindhoven en België. U kunt er bij grondverzet minigraver voor kiezen om uw onderdeel voor uw Volvo minigraver op te halen of te laten verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Andere bestemmingen in overleg.

Een tegelriek voor aan uw VOLVO Minigraver

Bij grondverzet minigraver beschikken we over verschillende tegelrieken met CW05 en CW10 aansluiting omkeer of dubbel. Allen geschikt voor iedere minigraver, waaronder een Volvo. De riekafstand is 75mm hart-op-hart. Naast geschikte tegelrieken voor een minigraver, kunnen we ook koppelingen verzorgen voor loaders zoals Giant, Weidemann of Schäffer.

Opzoek naar een wortelmes voor uw VOLVO Minigraver

Zoekt u een wortelmes voor uw Volvo minigraver? Bekijk dan ons aanbod eens, grondverzet minigraver maakt verschillende soorten wortelmessen geschikt voor uw Volvo. De wortelmessen zijn leverbaar met CW00, CW05 of CW10 koppeling. Mocht u opzoek zijn naar een ander soort wortelmes neem dan contact op en we staan u graag te woord.

Egaliseren met uw Volvo minigraver?

Gaat u binnenkort uw grond egaliseren? Bij grondverzet minigraver bieden we verschillende egaliseerharken aan voor bestratingswerkzaamheden of aanleg van tuinen. Deze egaliseerharken zijn geschikt voor alle types minigravers, waaronder een Volvo. Bekijk ons aanbod egaliseerharken hier.

Grondverzet Minigraver en CE Keurmerk

De aanbouwdelen en onderdelen voor uw Volvo bij grondverzet minigraver zijn niet voorzien van een CE-keurmerk. Indien het onderdeel of aanbouwdeel voor uw Volvo niet voor het beoogde doel worden gebruikt, kan grondverzet minigraver geen garantie bieden. Zo is een sorteergrijper geen sloop- of graafgereedschap en is een licht gereedschap niet geschikt voor een zware machine. Ook vervalt de garantie indien het werktuig niet of slecht is onderhouden, met name het smeren van bewegende delen en nastellen van bouten. Slijtage aan messen en bussen valt buiten de garantie.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen via verkoop@grondverzet-minigraver.nl. Ook als u andere wensen heeft voor uw Volvo minigraver, zoals: een andere koppeling, afmeting, kleur, etc. horen we dat graag van u. We denken graag met u mee. En vergeet niet in ons productaanbod te kijken voor bijpassende onderdelen voor uw Volvo minigraver!