Over Grondverzet Minigraver

Grondverzet Minigraver Aanbouwdelen is producent van aanbouwdelen voor minigravers en loaders en staat synoniem voor vakmanschap. Wij zijn er trots op dat wij onze aanbouwdelen produceren in onze eigen werkplaats. Met onze expertise in engineering, plaatbewerking, verspaning en poedercoating hebben we de afgelopen jaren een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige aanbouwdelen ontwikkeld.

Bij Grondverzet Minigraver vinden wij het belangrijk om snel te leveren, scherpe prijzen te stellen en topkwaliteit te leveren. Grondverzet Minigraver is een product van Inno-Tec Nederland B.V., een metaalbedrijf uit Riethoven gespecialiseerd in combinaties van plaatwerk en verspanen. Door deze combinatie kunnen wij onze aanbouwdelen geheel zelf produceren in onze werkplaats waardoor wij de kosten kunnen drukken en (deels) uit voorraad kunnen leveren.

Met de expertise van onze ervaren engineers en vakspecialisten hebben we door de jaren heen een breed scala aan hoogwaardige aanbouwdelen voor minigravers en loaders samengesteld. Ons enthousiaste team staat van maandag tot vrijdag graag voor je paraat om je te begeleiden naar de juiste keuze voor het ideale aanbouwdeel dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften voor de minigraver of loader.