Catterpillar minigraver aanbouwdelen

Grondverzet minigraver biedt een ruim assortiment aan minigraver aanbouwdelen en onderdelen voor verschillende merken waaronder Catterpillar. In ons assortiment kunnen we aanbieden sorteergrijpers, graafbakken, puinbakken, grondschaven, egaliseerharken etc.

Aanbouwdelen voor Catterpillar minigraver

Bij Grondverzet Minigraver beschikken we over een breed assortiment aanbouwdelen, denk hierbij aan:

  1. Sorteergrijper: Een veelzijdig aanbouwdeel voor uw Catterpillar minigraver voor het nauwkeurig grijpen en sorteren van diverse materialen op bouwplaatsen met instelbare grijparmen.
  2. Schuifraam: Een aanbouwdeel voor het efficiënt nivelleren van oppervlakken en het creëren van gelijkmatige terreinen met verstelbare bladen.
  3. Verloopadapter: Een handig hulpstuk dat verschillende aansluitingen op machines of gereedschappen kan verbinden. Handig om efficiënt te werken met uw Catterpillar minigraver.
  4. Puinbak: Een stevige bak voor het eenvoudig verzamelen en transporteren van puin met uw Catterpillar minigraver.

Beschikt u over een Catterpillar minigraver maar zoekt u iets op maat? Ook dat kan bij ons. Naast het aanbieden van standaard aanbouwdelen en onderdelen voor minigravers als Catterpillar maken wij ook producten op maat. Grondverzet-minigraver.nl levert namelijk diverse aanbouwdelen voor minigravers / minikranen. De werktuigen worden gemaakt door Inno-Tec Nederland BV: het metaalbedrijf gespecialiseerd in combinaties van plaatwerk en verspanen.

Grondverzet minigraver verkoopt haar producten in Riethoven vlakbij Eindhoven en de Belgische grens. U kunt er bij grondverzet minigraver voor kiezen om uw aanbouwdeel voor uw Catterpillar op te halen of te laten wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Andere bestemmingen in overleg.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen via verkoop@grondverzet-minigraver.nl. Ook als u andere wensen heeft, zoals: een andere koppeling, afmeting, kleur, etc. horen we graag van u. We denken graag met u mee. En vergeet niet in ons productaanbod te kijken voor bijpassende aanbouwdelen en onderdelen voor uw Catterpillar minigraver.