Kobelco Minigraver Aanbouwdelen

Grondverzet minigraver produceert aanbouwdelen voor onder andere Kobelco minigravers. Door ons brede machinepark te combineren met vakmanschap en enthousiasme produceren wij met veel plezier verschillende aanbouwdelen. De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment daarom ook flink vergroot.

Kobleco minigraver aanbouwdelen

Grondverzet minigraver biedt een ruim assortiment aan kobelco minigraver onderdelen. In ons assortiment kunnen we onderdelen als sorteergrijpers, graafbakken, puinbakken, grondboren etc. aanbieden voor uw Kobelco minigraver.

Wist u dat wij voor de Kobelco minigraver ook snelwissels produceren? Een snelwissel is een handig aanbouwdeel voor Kobelco minigravers om eenvoudig uitrustingsstukken te wissel. Met een snelwisselsysteem kunnen verschillende hulpstukken, zoals graafbakken, sorteergrijpers of palletvorken, snel worden bevestigd en losgekoppeld zonder dat daarvoor gereedschap nodig is.

De palletvorken zitten ook in het assortiment van Grondverzet Minigraver. We hebben deze in vaste en stelbare uitvoering. Vaste palletvorken hebben een vaste afstand tussen de vorken en wordt gebruikt voor standaardtoepassingen waarbij een constante vorkbreedte nodig is. Stelbare palletvorken daarentegen kunnen verplaatst worden naar stelbare breedtes. Dit maakt het aanpassen aan verschillende maten van ladingen mogelijk.

Beschikt u over een Kobelco minigraver en bent u opzoek naar een onderdeel op maat? Ook dat kan bij grondverzet minigraver. Naast het aanbieden van standaard onderdelen voor minigravers als Kobelco maken wij ook onderdelen op maat.

Over Grondverzet Minigraver

Grondverzet minigraver verkoopt de onderdelen voor uw minigraver van Kobelco in Riethoven vlakbij Eindhoven en België. U kunt er bij grondverzet minigraver voor kiezen om uw onderdeel voor uw Kobelco minigraver op te halen of te laten verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Andere bestemmingen in overleg.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen via verkoop@grondverzet-minigraver.nl. Ook als u andere wensen heeft voor uw Kobelco minigraver, zoals: een andere koppeling, afmeting, kleur, etc. horen we dat graag van u. We denken graag met u mee. En vergeet niet in ons productaanbod te kijken voor bijpassende onderdelen voor uw Kubota minigraver!