Grondverzet minigraver verkoopt de aanbouwdelen voor uw minigraver van Wacker Neuson in Riethoven vlakbij Eindhoven en België. U kunt er bij grondverzet minigraver voor kiezen om uw onderdeel voor uw Wacker Neuson minigraver op te halen of te laten verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Andere bestemmingen in overleg.

Verschillende graafbakken voor uw Wacker Neuson minigraver

Bij grondverzet minigraver beschikken we over verschillende graafbakken met CW00, CW05 en CW10 aansluiting. Allen geschikt voor iedere minigraver, waaronder een Wacker Neuson. Met afmetingen van 12 cm tot 1.5 meter bieden wij een ruim assortiment van graafbakken.

Sorteergrijpers voor aan uw Wacker Neuson minigraver

Zoekt u een sorteergrijper voor uw Wacker Neuson minigraver? Bekijk dan ons aanbod eens, grondverzet minigraver maakt verschillende soorten sorteergrijpers geschikt voor uw Wacker Neuson. De sorteerrijpers zijn leverbaar met diverse soorten rotators en koppelingen. Per gewichtsklasse bieden wij een geschikte sorteergrijper, mocht u opzoek zijn naar een ander soort sorteergrijper neem dan contact op en we staan u graag te woord.

Wacker Neuson minigraver geschikt voor egaliseerhark

Gaat u binnenkort uw grond egaliseren? Bij grondverzet minigraver bieden we verschillende egaliseerharken aan voor bestratingswerkzaamheden of aanleg van tuinen. Deze egaliseerharken zijn geschikt voor alle types minigravers, waaronder een Wacker Neuson. Bekijk ons aanbod egaliseerharken hier.

Wacker Neuson aanbouwdelen

De aanbouwdelen en onderdelen voor uw Wacker Neuson bij grondverzet minigraver zijn niet voorzien van een CE-keurmerk. Indien het onderdeel of aanbouwdeel voor uw Wacker Neuson niet voor het beoogde doel worden gebruikt, kan grondverzet minigraver geen garantie bieden. Zo is een sorteergrijper geen sloop- of graafgereedschap en is een licht gereedschap niet geschikt voor een zware machine. Ook vervalt de garantie indien het werktuig niet of slecht is onderhouden, met name het smeren van bewegende delen en nastellen van bouten. Slijtage aan messen en bussen valt buiten de garantie.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen via verkoop@grondverzet-minigraver.nl. Ook als u andere wensen heeft voor uw Wacker Neuson minigraver, zoals: een andere koppeling, afmeting, kleur, etc. horen we dat graag van u. We denken graag met u mee. En vergeet niet in ons productaanbod te kijken voor bijpassende onderdelen voor uw Wacker Neuson minigraver!