Weidemann minigraver aanbouwdelen

Grondverzet minigraver biedt een ruim assortiment aan minigraver aanbouwdelen en onderdelen voor verschillende merken waaronder Weidemann. In ons assortiment kunnen we aanbieden sorteergrijpers, graafbakken, puinbakken, grondschaven, egaliseerharken etc.

Aanbouwdelen assortiment voor Weidemann minigraver

Bij Grondverzet Minigraver hebben we een groot aanbod aan aanbouwdelen, denk hierbij aan:

  • Hydraulische grondboor: dit is een aanbouwdeel wat u kunt koppelen aan uw Weidemann minigraver en staat bekend als een krachtig gereedschap voor het graven van nauwkeurige gaten in de grond.
  • Kantelbak: Een aanbouwdeel voor uw Weidemann minigraver dat zijdelings kantelt waardoor het laden en lossen van materialen makkelijker gaat.
  • Houtklem: is een aanbouwdeel in ons assortiment wat bekent staat als een stevige klem voor het veilig vasthouden en verplaatsen van houtblokken en boomstammen met uw Weidemann minigraver.
  • Wortelriek: ook wel een speciale riek met scherpe tanden om efficiënt wortels en begroeiing te verwijderen met uw Weidemann minigraver. Een handig aanbouwdeel wat is ontworpen om diep in de grond te penetreren voor effectieve ontworteling.

Aanbouwdelen op maat voor Weidemann minigraver

Beschikt u over een Weidemann minigraver maar zoekt u iets op maat? Ook dat kan bij ons. Naast het aanbieden van standaard aanbouwdelen en onderdelen voor minigravers als Weidemann maken wij ook producten op maat. Grondverzet-minigraver.nl levert namelijk diverse aanbouwdelen voor minigravers / minikranen. De werktuigen worden gemaakt door Inno-Tec Nederland BV: het metaalbedrijf gespecialiseerd in combinaties van plaatwerk en verspanen.

Over Grondverzet Minigraver Aanbouwdelen

Grondverzet minigraver produceert (en verkoopt) haar producten in Riethoven. Wij zijn trots dat wij met ons brede machine park eigenaren van minigravers blij kunnen maken met aanbouwdelen.  U kunt bij ons kiezen om uw aanbouwdeel voor uw Weidemann op te halen of te laten wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Andere bestemmingen in overleg.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen via verkoop@grondverzet-minigraver.nl. Ook als u andere wensen heeft, zoals: een andere koppeling, afmeting, kleur, etc. horen we graag van u. We denken graag met u mee. En vergeet niet in ons productaanbod te kijken voor bijpassende aanbouwdelen en onderdelen voor uw Weidemann minigraver.