Bobcat Minigraver Aanbouwdelen

Grondverzet minigraver verkoopt de onderdelen voor uw minigraver van het merk Bobcat in Riethoven vlakbij Eindhoven en België. U kunt er bij grondverzet minigraver voor kiezen om uw onderdeel voor uw Volvo minigraver op te halen of te laten verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Andere bestemmingen in overleg.

Een tegelriek voor aan uw Bobcat Minigraver

Bij grondverzet minigraver beschikken we over verschillende tegelrieken met CW05 en CW10 aansluiting omkeer of dubbel. Allen geschikt voor iedere minigraver, waaronder een Bobcat. De riekafstand is 75mm hart-op-hart. Naast geschikte tegelrieken voor een minigraver, kunnen we ook koppelingen verzorgen voor loaders zoals Giant, Weidemann of Schäffer.

Opzoek naar een wortelmes voor uw Bobcat Minigraver

Zoekt u een wortelmes voor uw Bobcat minigraver? Bekijk dan ons aanbod eens, grondverzet minigraver maakt verschillende soorten wortelmessen geschikt voor uw Volvo. De wortelmessen zijn leverbaar met CW00, CW05 of CW10 koppeling. Mocht u opzoek zijn naar een ander soort wortelmes neem dan contact op en we staan u graag te woord.

Zoekt u een palletvork  voor uw Bobcat minigraver?

Grondverzet Minigraver produceert ook palletvorken zijn aanbouwdelen voor Bobcat minigravers. We hebben in ons assortiment zowel vaste als stelbare typen. Vaste palletvorken hebben een vaste afstand tussen de vorken en wordt gebruikt voor standaardtoepassingen waarbij een constante vorkbreedte nodig is. Stelbare palletvorken daarentegen hebben verstelbare vorken die kunnen worden verplaatst naar verschillende breedtes.

Grondverzet Minigraver en CE Keurmerk

De aanbouwdelen en onderdelen voor uw Bobcat bij grondverzet minigraver zijn niet voorzien van een CE-keurmerk. Indien het onderdeel of aanbouwdeel voor uw Bobcat niet voor het beoogde doel worden gebruikt, kan grondverzet minigraver geen garantie bieden. Zo is een sorteergrijper geen sloop- of graafgereedschap en is een licht gereedschap niet geschikt voor een zware machine. Ook vervalt de garantie indien het werktuig niet of slecht is onderhouden, met name het smeren van bewegende delen en nastellen van bouten. Slijtage aan messen en bussen valt buiten de garantie.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen via verkoop@grondverzet-minigraver.nl. Ook als u andere wensen heeft voor uw Bobcat minigraver, zoals: een andere koppeling, afmeting, kleur, etc. horen we dat graag van u. We denken graag met u mee. En vergeet niet in ons productaanbod te kijken voor bijpassende onderdelen voor uw Bobcat minigraver!